Dieuwertje Blok blikt terug op een bijzondere sinterklaasperiode

Vanavond is het eindelijk zover: pakjesavond. Het was een bijzondere sinterklaasperiode waarbij de Goedheiligman niet werd verwelkomt door duizenden ouders en kinderen langs het water, maar met een waar defilé. Gelukkig bleef zeker één ding vertrouwd: het Sinterklaasjournaal gepresenteerd door Dieuwertje Blok. Vanavond bij Op1 blikken we met haar terug op het twintig jaar presenteren van het Sinterklaasjournaal en alweer haar veertigste jaar op televisie.

Dieuwertje Blok: ‘’Het Sinterklaasjournaal van dit jaar gaat de boeken in. Het C-woord is nooit gevallen.’’

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Bekijk hier het hele gesprek met Dieuwertje Blok terug. 

Vergelijkbare artikelen