Karin Bloemen en Tatum Dagelet begeleiden tienermoeders Nikita en Sanne bij hun zwangerschap

In een nieuw seizoen van de populaire serie ‘Vier handen op één buik’ begeleiden cabaretière Karin Bloemen en actrice Tatum Dagelet tienermoeders bij hun zwangerschap. Vanavond bij Op1 vertellen Karin en Tatum hoe zij tienermoeders Nikita en Sanne hebben kunnen helpen tijdens deze spannende maanden en delen de jonge moeders hoe zij de begeleiding van deze bekende Nederlanders hebben ervaren.

In een nieuw seizoen van ‘Vier handen op één buik’ begeleidt Karin Bloemen tienermoeder Nikita: ‘’Ik vind het heel mooi om te laten zien dat alle aannames die je hebt over jonge vrouwen die zwanger zijn, niet altijd kloppen. Zij staan heel bewust in het leven.’’

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk het hele gesprek met Karin Bloemen en Tatum Dagelet hier terug.

Vergelijkbare artikelen