Hans Fokkens, Tanja van den Hengel, Renee Krommendijk en Annelies Frantsen over de documentaire ‘Dierbaren’

In de IDFA-documentaire ‘Dierbaren’ krijgen we een kijkje in het grootste dierenasiel van Nederland, waar elke dag een onophoudelijke stroom van levensgevaarlijke honden, zielige straatkatjes en afgedankte konijnen wordt afgeleverd. De medewerkers zetten alles op het spel om de verschoppelingen een nieuw thuis te geven en trotseren daarvoor zelfs de stank en agressie die in het dierenasiel hoogtij viert. Dierbaren is genomineerd voor de IDFA Competition for Dutch Documentary. Bij Op1 schoven directeur Hans Fokkens en verzorgers Tanja van den Hengel, Renee Krommendijk en Annelies Frantsen aan.

Annelies Frantsen en Renee Krommendijk werken in een groot dierenasiel. Soms worden ze met zeer gevaarlijke honden geconfronteerd. Renee: “Ik vertrouw dan volledig op Annelies en zij op mij, dit moet gewoon veilig en goed gaan.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk het hele gesprek met Hans Fokkens, Tanja van den Hengel, Renee Krommendijk en Annelies Frantsen hier terug.

Vergelijkbare artikelen