Eppo van Nispen, Plien van Bennekom en Bianca Krijgsman over het talent en de invloed van Corrie van Gorp

Voor een eerbetoon aan de eerder deze week overleden komiek, actrice en danseres Corrie van Gorp dook directeur Eppo van Nispen diep in het archief van zijn Instituut voor Beeld en Geluid. Daar vond hij een schat aan oud beeld, dat zelden eerder te zien was. Samen met cabaretiers Plien van Bennekom en Bianca Krijgsman praat hij bij Op1 over het onstuitbare talent en de invloed van Van Gorp.

Plien van Bennekom en Bianca Krijgsman zijn altijd enorme fans geweest van Corrie van Gorp, maar ze vonden het ontzettend spannend om haar aan te spreken. Bianca: “Soms denk ik: zo dom! Waarom hebben we haar geen brief geschreven of we bij haar op de koffie mochten komen?”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk het hele gesprek Eppo van Nispen, Plien van Bennekom en Bianca Krijgsman hier terug.

Vergelijkbare artikelen