Theo Reitsma benoemde direct dat Maradona met de hand scoorde tegen Engeland: ‘Ben daar wel een beetje trots op’

Diego Maradona, volgens velen de beste voetballer aller tijden is op zestigjarige leeftijd in La Plata, Argentinië overleden. Voetbalcommentator Theo Reitsma praat over Maradona. Hij was het die in 1986 commentaar gaf bij de legendarische kwartfinale Argentinië-Engeland waarin Maradona met zijn hand scoorde. Tijdens de persconferentie na afloop zei Maradona dat hij half met het hoofd en half met de hand van God scoorde.

De hele avond al hoorden we Theo Reitsma’s stem bij de beelden van Diego Maradona. Hij was het die tijdens de kwartfinale Engeland-Argentinië op het WK’86 in Mexico direct benoemde dat ‘Pluisje’ scoorde met de hand. “Ik ben daar wel een beetje trots op”, erkent Reitsma.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk het hele gesprek met Theo Reitsma terug

 

Vergelijkbare artikelen