Presentatrice Floortje Dessing: ‘Ik heb mezelf altijd wel een buitenbeentje gevoeld’

We zitten midden in de tweede coronagolf en dus zit reizen er even niet in. Een flinke domper voor de bekendste reisprogrammamaker Floortje Dessing zou je zeggen. Toch is Floortje gewoon blijven werken, maar dan wat dichter bij huis. Na het succes van de eerste serie van ‘Floortje Blijft Hier’ gaat ze vanaf vrijdag weer op zoek naar inspirerende verhalen op eigen bodem. Floortje vertelt op welke bijzondere plekken ze dit keer is geweest.

“Ik word gelukkig van mensen die een soort wijsheid hebben en zich niet gek laten maken door de huidige tijd”, vertelt Floortje. “Ik heb mezelf ook altijd wel een buitenbeentje gevoeld. Een soort van loner in alles wat ik doe en hoe ik leef. Ik heb altijd zo’n raar leven, ik vind het zelf ook wel maf wat ik doe.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk het hele gesprek met Floortje terug

Vergelijkbare artikelen