OMT-lid Károly Illy over de beste maatregelen in de bestrijding van het coronavirus

Het aantal coronabesmettingen is het afgelopen etmaal gedaald, net als de ziekenhuis-en IC-opnames. Maar het RIVM constateert wel dat de daling is gestagneerd en het R-getal is ook weer boven de 1 uitgekomen. Dinsdag kwam het OMT met het advies naar buiten dat een versoepeling van de maatregelen in december niet mogelijk is en zij willen laten onderzoeken of de kerstvakantie met een week verlengd kan worden. OMT-lid en kinderarts Károly Illy schuift aan om erover te praten. Hij vraagt zich af of deze extra vakantieweek zinvol is om het aantal besmettingen naar beneden te krijgen.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Bekijk hier het hele gesprek met Károly Illy terug. 

Vergelijkbare artikelen