Nellie Benner en Imad Hadar over rouwen op jonge leeftijd

Presentatrice Nellie Benner is 28 jaar als haar moeder overlijdt. Het verdriet is groot en het lijkt er voor haar op alsof iedereen weet hoe ze moet rouwen. In de documentaire ‘Ik Rouw van Jou’ onderzoekt Nellie Benner de tegenstrijdigheden van het verliezen van een ouder op jonge leeftijd. In de documentaire spreekt ze onder anderen de jonge kickbokser Imad Hadar die kortgeleden zijn moeder verloor. Hoe gaan zij met hun verdriet en rouwverwerking om?

Nellie Benner verloor vijf jaar geleden haar moeder. Er brak een periode aan waarin ze moest leren hoe ze haar verdriet moest verwerken. “Verdriet is ook echt wat moois, dat hoeft niet meteen een grafstemming te zijn. Naar mijn idee is rouw een soort van liefde die nergens naartoe kan. Daar mogen we het over hebben.’’

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug

 

Vergelijkbare artikelen