Hans Klok: ‘Zij is zo belangrijk geweest voor waar ik nu ben’

Hans Klok vertrok vorig jaar voor de tweede keer naar Amerika om daar door te breken als illusionist, maar toen hij na een moeilijk begin eindelijk de wind in de zeilen kreeg, ging Las Vegas in lockdown vanwege corona. Hij keek het een paar maanden aan, maar besloot toch terug te keren. 

Niet alleen corona zorgde ervoor dat Hans terugwilde naar Nederland. Ook een grote rol speelde het verlies van zijn dierbare collega Nathalie Hoop. Zij was jarenlang zijn assistente, al vindt hij dat woord niet zo goed passen. “Ze was zo veel meer, ze was echt een artiest”. Nathalie overleed op 43-jarige leeftijd aan baarmoederhalskanker. De illusionist werkte 21 jaar met haar samen. “Zij is zo belangrijk geweest voor waar ik nu ben.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk het hele gesprek met Hans Klok hier terug

 

Vergelijkbare artikelen