Gedupeerden in de toeslagenaffaire reageren op verhoren van topambtenaren van De Belastingdienst

Hoe kon het zo ontzettend misgaan bij de Belastingdienst? De parlementaire ondervragingscommissie Kinderopvangtoeslag onderzoekt waarom er niet is ingegrepen door de verantwoordelijke topambtenaren, die vandaag werden ondervraagd in een hoorzitting over de toeslagenaffaire. Gedupeerde Dulce Goncalves moest 125.000 euro terugbetalen aan toeslagen en raakte daardoor financieel aan de grond. Ook Orlando Kadir werd ten onrechte van fraude beschuldigd en moest ruim 120.000 euro terugbetalen. Zij keken woensdag naar de verhoren en reageren bij Op1.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Bekijk hier het hele gesprek met Dulce Goncalves en Orlando Kadir terug.

Vergelijkbare artikelen