Tom Egbers over het eindspel van de Brexit: “Britten hopen op een deal, dan is het gezeik afgelopen”

Het absolute eindspel van de Brexit is eindelijk begonnen. Boris Johnson kan deze week een handelsdeal met de EU maken of breken. En dat terwijl onder druk van Johnson’s verloofde zijn belangrijkste adviseur opstapte en Johnson ook nog eens in quarantaine zit omdat hij in contact kwam met iemand met corona. Bij Op1 bespreken we dit met presentator en half-Brit Tom Egbers, Verenigd Koninkrijk-correspondent Suse van Kleef en dochter van Tom Egbers: Amy Egbers. Zij is operazangeres en herkent veel van het operagenre in de Britse machtsstrijd.

Tom Egbers is half Brits. Zijn Britse familie geneert zich soms tegenover buurlanden over de machtsstrijd rondom de Brexit. “Ze hopen samen met veel andere Britten dat er gewoon snel een deal komt, dan zijn ze van het gezeik af.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk het hele gesprek met Tom Egbers, Suse van Kleef en Amy Egbers hier terug.

Vergelijkbare artikelen