Joost Prinsen geeft zijn wijsheden prijs in nieuw boek ‘Mijn vrouw pikt zeepjes’

Joost Prinsen is acteur, zanger, presentator, maar geeft brievenschrijvers van het Algemeen Dagblad ook al jaren advies in zijn column ‘Joost mag ‘t weten’. Wil de jongste zoon het nest maar niet verlaten? Joost weet raad. Heeft u één keer iets aardigs over de vieze bitterkoekjespudding van uw schoonmoeder gezegd en krijgt u het toetje nu bij iedere gelegenheid voorgeschoteld. Joost weet hoe hiermee om te gaan. De columns zijn gebundeld in Mijn vrouw pikt zeepjes. In Op1 vertelt hij hoe hij aan zijn wijsheden komt.

Joost Prinsen verloor afgelopen jaar zijn vrouw: ”Rouw komt op de meest onverwachte momenten.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk het hele gesprek met Joost Prinsen hier terug.

Vergelijkbare artikelen