Maike Meijer schreef een boek over het verval als je ouder wordt

Maike Meijer, bekend van de comedy-serie Toren C, schreef de roman ‘Wen er maar aan.’ Het is het dagboek van de werkloze actrice M., die worstelt met de overgang, de veranderende relatie met haar man en kind. Maar vooral over hoe haar lichaam veranderd. Over de inspiratie en hoe humor helpt bij een emotioneel zware periode, schuift Maike vrijdagavond aan.

Toren-C-actrice Maike Meijer schreef in het boek over hoe vrouwen uitgerangeerd en afgeschreven zijn tijdens de overgang. ”Ik denk dat de overgang iets is waaraan wij vrouwen moeten wennen. Het geeft kennelijk een soort bevrijding als je er om kan lachen.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Bekijk hier het hele gesprek met Maike Meijer terug. 

Vergelijkbare artikelen