Koos van Plateringen is ”Eerlijk over alcohol”

Programmamaker Koos van Plateringen stopte drie jaar geleden met het drinken van alcohol. In het weekend dronk hij veel en voelde de drank voor Van Plateringen steeds meer als een vriend die het slechte in hem naar boven haalde. Zonder alcohol voelt hij zich beter dan ooit en hij besloot daarom de podcast ‘’Eerlijk over alcohol’’ te maken. Daarin praat hij met bekende Nederlanders over hun alcoholgebruik en gaat hij terug naar de verslavingskliniek. Vrijdagavond bij Op1 vertelt Koos van Plateringen waarom hij gestopt is met het drinken van alcohol en wat hij wil bereiken met de podcast ‘’Eerlijk over alcohol.’’

Programmamaker en voormalig Shownieuws-deskundige Koos van Plateringen leidde een succesvol leven, maar raakte verslaafd aan alcohol. ”Ieder weekend dronken worden was de normaalste zaak van de wereld. Het was een vlucht uit de realiteit en gaf zelfverzekerdheid. Ik schaamde mij.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Bekijk hier het hele gesprek met Koos van Plateringen terug. 

Vergelijkbare artikelen