Ellie Lust en Peter de Kock over een uniek burgercollectief dat cold case wil oplossen

Een uniek experiment in Nederland is van start gegaan, want meer dan 1000 burgers proberen met elkaar de moord op Marja Nijholt op te lossen. Zij werd acht jaar geleden dood aangetroffen in een voortuin in Oss en van de dader ontbreekt elk spoor. Peter de Kock leidt dit burgercollectief  dat de moordzaak onderzoekt. Voormalig politiewoordvoerder Ellie Lust weet hoe belangrijk de hulp van burgers kan zijn in het oplossen van dit soort zaken en steunt het onderzoek. Waarom hebben zij nou juist voor deze zaak gekozen?

Ook meehelpen? Ga naar Bureau Dupin.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Bekijk hier het hele gesprek met Ellie Lust en Peter de Kock terug. 

Vergelijkbare artikelen