Laila Frank en Raymond Mens over de ongekend spannende verkiezingsstrijd in de VS

Amerikakenners Laila Frank en Raymond Mens zijn te gast om te praten over de uitslag van de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Joe Biden koerst af op een overwinning, maar de race is nog altijd niet gelopen.

Laila Frank verbaasde zich over de uitlatingen die Donald Trump en zijn zonen de afgelopen uren hadden gedaan in de media. “Wat de president en zijn zonen doen is haarfijn uit dat vat van ongenoegen tappen. Het echte wantrouwen zit in de retoriek.” Raymond Mens: “Als Trump verliest gaat hij gewoon weg, maar het duurt bij deze man een week of drie voor hij dat inziet.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het gesprek terug.

Vergelijkbare artikelen