Wendy van Dijk: ‘Ik vond het leuk om mezelf opnieuw te bewijzen’

Wendy van Dijk is terug met hét candid camera programma van Nederland ‘Wie het laatst lacht’ waarmee ze vorig seizoen haar eerste succes boekte sinds haar overstap van RTL naar SBS. Opnieuw bevinden BN’ers – en een heleboel onbekende Nederlanders – zich in de meest bizarre situaties. Maar ook voegt Wendy weer vier gloednieuwe typetjes toe aan haar repertoire. Bij Op1 vertelt Wendy van Dijk welke BN’ers dit seizoen in de maling zijn genomen en hoe haar terugkeer bij SBS 6 bevalt.

Mensen kijken nu massaal naar Wendy’s programma, maar vlak na naar haar overstap naar SBS ging het Wendy nog allemaal niet zo voor de wind, want de kijkcijfers bleven achter. “Ik denk dat het een mindset is hoe je in zo’n avontuur stapt,” zegt Wendy. “En ik wist wel wat ik deed. Ik weet nog dat mijn lieve collega Martijn Krabbé tegen me zei: ‘lieve schat, wat ga je doen? Je moet jezelf weer helemaal opnieuw bewijzen.’ Maar dat is toch stiekem wat ik weer wil, en dat kost tijd. Ik had wel bedacht dat het me niet zou gaan lukken om binnen een jaar weer torenhoge kijkcijfers te scoren en ik ben heel dankbaar dat het toch wel gelukt is.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk het gesprek met Wendy terug.

Vergelijkbare artikelen