Laila Frank, Greg Shapiro, Arendo Joustra en Martha Canning over de ongekend spannende Amerikaanse verkiezingen

De strijd tussen Joe Biden en Donald Trump bij de Amerikaanse verkiezingen is nog altijd ongekend spannend. President Trump heeft woensdagochtend de overwinning al geclaimd, terwijl de uitslagen nog steeds nek-aan-nek gaan.  Bij Op1 namen we het laatste nieuws door met Amerika-correspondent Laila Frank, comedian en Amerikaan Greg Shapiro, hoofdredacteur van Elsevier Arendo Joustra en voormalig voorzitter van de American Women’s Club of Amsterdam Martha Canning. 

Amerika-correspondent Laila Frank over de nek aan nek-race tussen Trump en Biden. ‘’Ik denk dat iedereen een jaar ouder is geworden vannacht.’’

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Ook Ali Bouali heeft de verkiezingsnacht gevolgd. ‘’Mag je het ook gewoon niet weten? We hebben ook veel gelachen om Trump.’’ Volgens Laila Frank hoeven we niet direct veranderingen te verwachten: ‘’Het probleem in Amerika is dieper dan de man die op die plek komt.’’

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk het hele gesprek met Laila Frank, Greg Shapiro, Arendo Joustra en Martha Canning hier terug.

Vergelijkbare artikelen