Ali B eindelijk terug met ‘Ali B op volle toeren’

Ali B op volle toeren is eindelijk terug! Het programma waarin artiesten met een lange staat van dienst de handen ineen slaan met jonge hiphop-talenten. Wat kunnen artiesten als Trijntje Oosterhuis, Patricia Paay en Wolter Kroes leren van hiphop-artiesten Leafs, Famke Louise en Poke, en andersom? Met hulp van Ali steken de populaire artiesten elkaars hits in een nieuw (hiphop)jasje. Bij Op1 vertelde Ali B van welke bijzondere duo’s we misschien wel nieuwe hits kunnen verwachten.

Rapper Ali B over zijn succesvolle en ontroerende programma Op volle toeren. ‘’Het is ook wel een beetje het programma van de huilende rappers.’’

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk het hele gesprek met Ali B hier terug.

Vergelijkbare artikelen