Sonny Pistoor en Gino van der Linden organiseerden afgelopen zomer een illegaal feest

DJ’s Sonny Pistoor en Gino van der Linden, beiden actief in de Rotterdamse uitgaansscène, organiseerden afgelopen zomer een illegaal feest in het bos, waar ongeveer 400 mensen op af kwamen. De laatste weken maakte de politie een eind aan tientallen soortgelijke illegale feesten. Waarom kozen de dj’s ervoor om een feest te geven?

“Als organisator ben je misschien wel blij dat je een succesvol feest hebt neergezet”, zegt Sonny Pistoor. “Aan de andere kant ben je ook zeker bewust en schaam je je misschien wel een beetje voor wat je gedaan hebt als je de verhalen vanuit de zorg hoort.” “Spijt is verstand dat te laat komt”, reageert Britt Dekker, met een kwinkslag. “Dat vind ik wel een mooi antwoord”, aldus Pistoor.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Vergelijkbare artikelen