Frederique van der Wal over Trump: ‘Je voelt een soort agressie en dreiging onder zijn aanhang’

Amerika-kenner Raymond Mens, zangeres Shirma Rouse, oud-politicus Geert Dales en model en ondernemer Frederique van der Wal kijken dinsdagavond vooruit over de historische verkiezingsnacht in de Verenigde Staten. De Amerikanen bepalen hun lot voor de komende vier jaar, met Joe Biden of Donald Trump als president, en daarbij lopen de emoties hoog op.

Model en ondernemer Frederique van der Wal woont in Amerika. In New York voelde ze de bedreigende sfeer van de verkiezingen de afgelopen maanden. “De oproep van Trump is om te vechten voor deze verkiezingen. Je voelt een soort agressie en dreiging onder zijn aanhang.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het volledige gesprek terug.

Vergelijkbare artikelen