Typhoon brengt zijn derde album uit: Lichthuis

Lichthuis, zo heet het derde album van Typhoon. En luid juichend is ontvangen, met vier- en vijfsterrenrecensies. Het is vooral een plaat over de liefde; over zijn verloving, over de zoektocht naar liefde en verzachting. Maar hoe gaat een festivalbeest als Typhoon een nieuwe plaat vieren in corona-tijd? Onder meer daarover schuift hij aan.

Het nummer Botoman van Typhoon gaat over institutioneel racisme en hoe belangrijk het is om erover te praten. ‘Ik ben me ervan bewust dat ik een stem heb. Ik zoek liever op hoe we bij elkaar kunnen komen, dan te polariseren, maar het is ook belangrijk om je uit te spreken.’

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk het hele gesprek met Typhoon hier terug.

Vergelijkbare artikelen