IC-artsen Ilse van Stijn en Peter de Jager merken dat de solidariteit afneemt

De artsen Ilse van Stijn en Peter de Jager zien hun ziekenhuizen weer volstromen. Ze kampen met personeelsgebrek en zien de steun en solidariteit afnemen, juist nu ze die zo hard nodig hebben. Bij Op1 vertellen ze dat ze iedere dag vechten voor hun patiënten, maar merken dat de solidariteit afneemt. Juist nu de zorg dit zo hard nodig heeft.

Intensivist Ilse van Stijn van het OLVG ziet dat de stroom aan coronapatiënten groter wordt, maar dat terwijl ook de acute zorg doorgaat. ‘Dit alles bij elkaar maakt het te druk in de ziekenhuizen, vooral omdat coronapatiënten meer zorg, tijd en personeel nodig hebben.’

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk het hele gesprek met Ilse van Stijn en Peter de Jager hier terug.

Vergelijkbare artikelen