Stef Bos schrijft een levenslied voor gewone mensen met bijzondere verhalen

Zanger Stef Bos heeft een nieuw programma: Serenade van Stef. Hij spreekt zeven mensen met een bijzonder levensverhaal en schrijft een nummer voor hen. Stef lijkt terug van weggeweest, want hij zit momenteel ook in het programma Beste Zangers en daarmee scoort hij niet alleen hoge kijkcijfers, maar ook nieuwe top40-noteringen. Onder meer zijn nummer ‘Papa’ werd door Suzan & Freek gezongen en het nummer ‘Door de Wind’ door Miss Montreal.

Stef Bos vertelt over zijn nieuwe programma ‘Serenade van Stef’: “Dit wilde ik al jaren doen. Ik ben zo gefascineerd door de mens.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk het hele gesprek met Stef Bos hier terug.

Vergelijkbare artikelen