Anne Wensing over persmoment regering: “Als je kiest voor een sterkere lockdown, denk ik dat dat langer duurt dan twee weken”

Premier Rutte en minister De Jonge (Volksgezondheid) hielden een kort persmoment waarin ze ingingen op het toenemend aantal coronabesmettingen. Viroloog Anne Wensing en politiek verslaggever van de NOS Xander van der Wulp bespreken bij Op1 de nieuwste coronacijfers en het besluit van het kabinet om te wachten met nieuwe maatregelen.

Anne Wensing: “Als je kiest voor een sterkere lockdown denk ik niet dat het een periode is van twee weken, dan zit je echt langer in zo’n situatie.” “Dat is sowieso de conclusie”, zegt politiek verslaggever Xander van der Wulp.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk het hele gesprek met Anne Wensing en Xander van der Wulp hier terug.

Vergelijkbare artikelen