Voormalig Nederlands model Thysia Huisman deelt haar schokkende verhaal: ‘Toen heeft hij mij op bed geduwd’

Thysia Huisman stond dertig jaar geleden op achttienjarige leeftijd een gouden toekomst te wachten als topmodel in Parijs. Haar droom viel echter in duigen. Ze werd verkracht door Jeffrey-Epstein-handlanger en modellenscout Jean-Luc Brunel. Later kwam Thysia erachter dat Brunel een van de grootste meisjesronselaars was van Jeffrey Epstein. Ze schreef haar verhaal op in het boek ‘Close-up’.

Huisman zou als model vanuit Parijs de wereld veroveren. Haar droom viel in duigen. Ze vertelt hoe ze werd verkracht door Jeffrey-Epstein-ronselaar Jean-Luc Brunel. ‘’Hij gaf mij een drankje, 20 minuten later raakte ik onwel en toen heeft hij mij op bed geduwd.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele fragment terug.

Vergelijkbare artikelen