Joost Vullings: ‘Denk dat het kabinet dit pakket aan coronamaatregelen zal gaan verlengen’

Gaat Nederland in een volledige lockdown of niet? Het kabinet volgt de besmettingscijfers op de voet en hoopt de komende dagen de stijging van coronagevallen af te zien nemen. Terwijl Den Haag wacht, neemt de druk om verder in te grijpen toe. Politiek verslaggever Joost Vullings weet of het kabinet de roep om strengere maatregelen kan weerstaan.

Politiek verslaggever Joost Vullings vertelt over de wanhoop en vertwijfeling binnen het kabinet: ‘’Ik denk wel dat ze dit pakket aan maatregelen gaan verlengen.’’ Viroloog Ab Osterhaus ziet nog geen verbetering en pleit voor een lockdown. 

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Joost terug.

Vergelijkbare artikelen