Jan Slagter: ‘De geest moet terug in de fles, we hebben veel verharding nu’

Het MAX Ouderenjournaal is terug! Het programma richt zich op positief en hoopvol nieuws, toegespitst op de situatie van ouderen tijdens deze tweede coronagolf. Omroepdirecteur en presentator Jan Slagter vertelt waarom het MAX Ouderenjournaal terugkeert en wat we kunnen verwachten van de nieuwe afleveringen.

Met positief, hoopvol en inspirerend nieuws wil omroepdirecteur Jan Slagter ervoor zorgen dat ouderen de moed niet verliezen tijdens de tweede coronagolf. ‘’De geest moet weer terug in de fles. We hebben veel verharding nu.’’

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Jan Slagter terug.

Vergelijkbare artikelen