Rick Nieman, Jeroen Pauw en Tijs van den Brink over het tweede presidentsdebat tussen Biden en Trump

Donald Trump en Joe Biden gingen donderdagnacht opnieuw met elkaar in de ring. Was het net zo’n chaos als vorige keer? Rick Nieman, Jeroen Pauw en Tijs van den Brink keken bij Op1 vooruit op dit spannende debat én op de extra uitzending van Op1 die donderdagnacht plaatsvond, gepresenteerd door Jeroen en Tijs.

Vannacht is het 2e presidentsdebat tussen Biden en Trump. Vanaf 01:30 beschouwen Jeroen Pauw en Tijs van den Brink bij Op1 deze strijd voor. Jeroen: ‘Het debat gaat om de zwevende kiezer, maar ook om de vraag of je aan één van deze mannen de macht over het land wilt geven.’

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk het hele gesprek met Rick Nieman, Jeroen Pauw en Tijs van den Brink hier terug.

Vergelijkbare artikelen