Debat Trump-Biden vannacht live met Jeroen Pauw en Tijs van den Brink

Het tweede rechtstreekse debat tussen de Amerikaanse presidentskandidaten Donald Trump en Joe Biden wordt komende nacht rechtstreeks uitgezonden in een speciale uitzending van Op1. Na het tumultueus verlopen debat van 3 weken geleden zijn de ogen van de hele wereld gericht op hoe de kandidaten dit keer met elkaar omgaan. In de Verenigde Staten wordt verwacht dat zo’n 80 miljoen tv-kijkers het debat gaan volgen.

Voor en na het debat praten Jeroen Pauw en Tijs van den Brink met onder andere Amerikadeskundigen Charles Groenhuijsen, Raymond Mens en Nina Zeelen. Ook zijn Amerikaans correspondent Laila Frank te gast en programmamaker Iris van Lunenburg. De debattechnieken van Biden en Trump en de prestaties van de moderator van het debat worden besproken met Roderick van Grieken, directeur van het Nederlands debatinstituut.

Via live-verbindingen wordt contact gemaakt met Nederlanders die al vrij lang in Amerika wonen, onder hen zitten zowel Trump- als Biden-stemmers. De speciale uitzending van Op1 op NPO1 begint om 01.30 uur, het debat loopt van 03.00 tot 04.30 uur, waarna Op1 direct doorgaat met een nabeschouwing tot 05.15 uur.

Bekijk hieronder de nabeschouwing van het eerste debat tussen Donald Trump en Joe Biden op 30 september in een speciale Op1.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Vergelijkbare artikelen