Tim Hofman vindt het raar dat in de coronamaatregelen een uitzondering wordt gemaakt voor religieuze bijeenkomsten

Presentator/Programmamaker Tim Hofman heeft zich in zijn programma #Boos vaak boos gemaakt over artikel 6 en 23 van de Grondwet. Toen hij vorige week dinsdag Premier Rutte hoorde over de aangescherpte maatregelen die minder gelden voor de kerken, reageerde hij meteen over de discriminerende werking van Artikel 6 (Vrijheid van godsdienst). Waarom is de kerk belangrijker dan een voetbalwedstrijd? Daarover gaat Tim in gesprek met ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Bekijk hier het gehele debat tussen Gert-Jan Segers en Tim Hofman terug.

Vergelijkbare artikelen