Matthieu Onderdijk waarschuwde via social media voor corona maar kreeg te maken met dreigende berichten van complotdenkers

Matthieu Onderdijk was krachtsporter en topfit, toch belandde hij met corona aan het zuurstof in het ziekenhuis. Op een zondagmiddag werd hij benauwd, hapte naar adem en kon nog maar amper praten. Voor hij het wist lag hij in een ambulance en werd hij naar het ziekenhuis gebracht. Vanaf zijn ziekenhuisbed waarschuwde hij via een bericht op Instagram en Facebook voor het virus, maar hij kreeg ineens te maken met allerlei dreigende berichten van complotdenkers. Wat deed dat met hem? Bij Op1 deelt hij zijn verhaal.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Bekijk hier het hele gesprek met Matthieu Onderdijk terug. 

Vergelijkbare artikelen