Kysia Hekster over Prinses Amalia en haar zus Alexia die later terugkeerden uit Griekenland

Prinses Amalia en prinses Alexia zijn zaterdag niet met het koninklijk gezin mee teruggevlogen naar Nederland, maar bleven nog tot vandaag in Griekenland. Volgens de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) was er niet genoeg plaats voor het hele gezin. Er waren nog vier tickets beschikbaar, die door koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Ariane en een beveiliger zijn gebruikt. Prinses Amalia en prinses Alexia vlogen daarom vandaag terug met een lijndienst naar Nederland. Maar waarom pas nu? We bespreken het met Kysia Hekster, Verslaggever Koninklijk Huis bij de NOS.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Bekijk hier het hele gesprek met Kysia Hekster terug. 

Vergelijkbare artikelen