Alexander Klöpping over een nieuw revolutionair algoritme dat teksten kan schrijven als een mens

Revolutionair nieuws vanuit Silicon Valley. Een bedrijf van Elon Musk heeft een nieuw algoritme ontwikkeld dat kan schrijven als een mens. Wereldwijd staan kranten vol over dit bijzondere nieuws. De vraag die nu overal wordt gesteld: ‘Hoe kun je nu nog zeker weten of een tekst door een mens geschreven is?’

De nieuwste aflevering van zijn wekelijkse podcast (Een Podcast Over De Media, samen met Ernst-Jan Pfauth) werd door een robot geschreven. Alexander Klöpping vertelt ons over de laatste ontwikkelingen rondom dit soort slimme algoritmes.

 

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Bekijk hier het hele gesprek met Alexander Klöpping terug. 

Vergelijkbare artikelen