Martijn Koning: ‘Ik ben heel erg van het vallen en opstaan’

Net nu Martijn Koning klaar was om te gaan vlammen met zijn nieuwe voorstelling Koning van de Toekomst, sluiten de meeste theaters voor in ieder geval de komende vier weken hun deuren, want een optreden voor 30 man publiek heeft voor velen geen zin.

In februari moest de cabaretier zijn voorstelling nog cancelen, omdat hij een pauze nodig had. Hoe gaat hij om met de onzekerheid die deze tijd met zich meebrengt? En hoe zagen de voorbije maanden eruit voor hem?

“Ik had het briljante idee om en de Oudejaarsconference te doen en dan gewoon mijn normale show én dan meteen weer doorgaan met weer een andere show die ik dan in het najaar zou maken, maar dat bleek onmogelijk te zijn,” vertelt hij. Toch zijn er wel genoeg mensen die tegen hem zeggen dat hij dat beter niet kan doen, maar dat weerhoudt de cabaretier er niet van het toch te doen. “Ik ben heel erg van het vallen en opstaan”, zegt hij daarover.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Klik hier voor het hele gesprek met Martijn.

Vergelijkbare artikelen