Ziekenhuisbestuurder Peter Langenbach ziet de druk op zijn personeel toenemen

Er liggen op dit moment 1526 coronapatiënten in het ziekenhuis, van wie 313 op de IC. Ook zijn de afgelopen dag 36 patiënten overgeplaatst naar andere ziekenhuizen, waarvan zes IC-patiënten. Peter Langenbach, bestuurder van het Maasstad Ziekenhuis Rotterdam ziet de druk op zijn personeel toenemen. 

Langenbach maakt zich dan ook grote zorgen over de druk op zijn ziekenhuispersoneel: “De hulp van Defensie is nu in de Randstad hard nodig. Het gewone leven gaat in deze lockdown veelal door, dus de hulp die ziekenhuizen krijgen is minder en dit gaat over een tijdje knellen.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug.

Vergelijkbare artikelen