Jaap Bonjer (voorzitter Vereniging voor Heelkunde) en Robin Peeters (voorzitter Nederlandse Internisten Vereniging) over de druk op de ziekenhuizen

Met honderden nieuwe patiënten op de verpleegafdelingen en de IC’s zijn Robin Peeters, voorzitter van de Nederlandse Internisten Vereniging en internist bij het Erasmus MC en Jaap Bonjer, chirurg bij het Amsterdam UMC en voorzitter van de Vereniging voor Heelkunde, gedwongen om andere zorg en operaties uit te stellen. Bij Op1 vertellen ze over de druk in de ziekenhuizen en welke verschillen er zijn tussen de eerste en tweede golf. En zullen de nieuwe maatregelen het effect geven waar ze op hopen?

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Bekijk hier het hele gesprek terug. 

Vergelijkbare artikelen