Xander van der Wulp en Peter Kee over het nieuwe pakket aan coronamaatregelen

Politiek verslaggever van de NOS Xander van der Wulp en politiek commentator van BNNVARA Peter Kee blikten bij Op1 vooruit op de persconferentie van dinsdagavond. Hoe streng zouden de nieuwe coronamaatregelen volgens hen worden? En is het genoeg?

Peter Kee, politiek commentator van BNNVARA, over de positie van minister Grapperhaus tijdens de coronacrisis: “In het kabinet zijn best wel wat mensen die denken dat Grapperhaus beter had kunnen vertrekken. Het is überhaupt nog de vraag of hij terugkomt op de lijst.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk het hele gesprek met Xander van der Wulp en Peter Kee hier terug.

Vergelijkbare artikelen