Tunahan Kuzu Tunahan Kuzu over hoe de ernst van het coronavirus overgebracht kan worden

Afgelopen week leidde het massale kerkbezoek in Staphorst tot grote ophef. Maar hoe zit het met de naleving van de coronaregels in de moskeeën? Uit de cijfers blijkt dat het Offerfeest mede heeft geleid tot meer besmettingen, en dat de besmettingsgraad in migrantenwijken in de grote steden hoger is dan elders. Tunahan Kuzu van Denk schoof aan bij Op1.

De Turkse president Erdogan stelt zware straffen tegen corona-overtreders in. Tunahan Kuzu is het niet eens met 2 jaar gevangenis, maar het stellen van duidelijke regels in de Turkse media vindt hij ‘gewenste inmenging’ in de strijd tegen corona. ‘De ernst van de situatie wordt wel duidelijk.’

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk het hele gesprek met Tunahan Kuzu hier terug.

Vergelijkbare artikelen