Halfzussen Margreet Stoel en Luca de Gooijer blijken donorkinderen te zijn van de Zwolse gynaecoloog Wildschut

Woensdag zagen ze elkaar voor het eerst: de halfzussen Luca de Gooijer en Margreet Stoel. Lang dachten ze enig kind te zijn, maar hebben dankzij de Zwolse gynaecoloog Jan Wildschut ineens vijftien halfzussen en broers. Hij was zonder dat iemand het wist zelf de anonieme donor voor ongewenst kinderloze stellen die bij hem in de kliniek kwamen. Bij Op1 vertellen halfzussen Margreet Stoel en Luca de Gooijer hoe dit nieuws bij hen is aangekomen.

Margreet Stoel en Luca de Gooijer zijn halfzusjes en zagen elkaar voor het eerst. Beide zijn donorkinderen van de Zwolse gynaecoloog Jan Wildschut. Margreet Stoel: ‘’Het antwoord stond letterlijk en figuurlijk aan bed.’’

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk het hele gesprek met Margreet Stoel en Luca de Gooijer hier terug.

Vergelijkbare artikelen