Bert Koenders, Jeroen Pauw & Eppo van Nispen over het eerste verkiezingsdebat tussen Donald Trump en Joe Biden

Dinsdagnacht was het eerste verkiezingsdebat tussen Donald Trump en Joe Biden. Bert Koenders en Jeroen Pauw blikten bij Op1 vooruit op de eerste grote confrontatie tussen de twee rivalen. Koenders had als minister van Buitenlandse Zaken direct met Trump te maken en Jeroen Pauw presenteerde dinsdagnacht een speciale uitzending van Op1 rondom het debat. En met Eppo van Nispen, directeur van Beeld en Geluid, blikten we terug op historische debatten tussen Amerikaanse presidentskandidaten.

Presentator van de speciale Op1 van dinsdagnacht (02:30 uur NPO 1) Jeroen Pauw heeft zin in het debat tussen Trump en Biden. ‘’Trump staat enigszins achter en hij heeft humor, is ongemanierd en hij heeft zijn eigen alternatieve waarheden. Dat maakt het spannend om te kijken.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk het hele gesprek met Jeroen Pauw, Eppo van Nispen en Bert Koenders hier terug.

Vergelijkbare artikelen