Marijn de Vries over de Tour de France: ‘Ik zei al: pas op voor nieuweling Tadej Pogačar’

Afgelopen zaterdag voltrok zich een koningsdrama in de laatste tijdrit van de Tour de France. Het is sporthistorie, waar boeken over geschreven gaan worden. Man tegen man verloor Primoz Roglic van de Nederlandse JumboVisma ploeg de gele trui aan een debutant. Een jongen die vandaag 22 jaar is geworden: Tadej Pogačar. Vanavond bij Op1 reageren Thijs Zonneveld, wielerverslaggever bij het AD, en Marijn de Vries, sportcolumnist bij Trouw en analist bij het Belgische tv-programma Vive Le Velo. En niet onbelangrijk: ze zijn allebei profwielrenners geweest.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk het gesprek met Thijs Zonneveld en Marijn de Vries hier terug.

Vergelijkbare artikelen