Politiek commentator Joost Vullings over het coronadebat: ‘De boodschap zal zijn: het moet beter, neem het serieuzer dan tijdens de zomer’

Het coronavirus is bezig aan een comeback, maar volgens premier Rutte voelen mensen de noodzaak niet meer om zich aan de maatregelen te houden. Dat werd dit weekend pijnlijk duidelijk in De Kuip, waar meer dan 13.000 supporters hun club schreeuwend stonden toe te juichen. Vandaag debatteert de Tweede Kamer opnieuw over de coronacrisis. Politiek commentator van EenVandaag Joost Vullings blikte bij Op1 vooruit op dit debat.

Minister de Jonge krijgt kritiek door zijn optreden rondom de testcapaciteit in Nederland. Hoe moeilijk gaat hij het morgen krijgen? Joost Vullings: ‘Veel partijen zijn kritisch, maar de boodschap zal vooral zijn: het moet beter, neem het serieuzer dan tijdens de zomer.’

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk het hele gesprek met Joost Vullings hier terug.

Vergelijkbare artikelen