Joost Vullings en Marieke Smits over de Algemene Politieke Beschouwingen

Na de Tweede Kamer is vandaag het kabinet aan de beurt tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen. Premier Mark Rutte gaat in op de vragen en wensen die de partijen aan het kabinet hebben gesteld over de begroting van volgend jaar en ook het coronabeleid kwam aan bod. Hoe bracht Rutte het ervan af in de politieke arena? Joost Vullings, politiek commentator bij EenVandaag en Marieke Smits, politiek verslaggever bij WNL, schuiven aan om na te beschouwen.

“De linkse oppositie heeft veel punten binnengehaald vandaag”, volgens politiek verslaggever Marieke Smit van Omroep WNL. “Als Lodewijk Asscher de interrupties plaatst, doet hij dat heel inhoudelijk, heel overwogen.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk het gesprek met Marieke Smits en Joost Vullings hier terug.

Vergelijkbare artikelen