Ingrid Thijssen met eerste grote tv-interview als nieuwe voorzitter van VNO-NCW

Ingrid Thijssen is de nieuwe voorzitter van de machtigste werkgeversorganisatie van Nederland: VNO-NCW. Ze volgde Hans de Boer op, twee maanden later dan gepland vanwege de coronacrisis. Veel bedrijven zitten in zwaar weer en zijn afhankelijk van steun van de overheid. Hoeveel miljarden kan de nieuwe voorzitter er nog bij lobbyen voor het bedrijfsleven de komende jaren?

Volgens haar voorganger Hans de Boer kan Ingrid Thijssen, de nieuwe voorzitter van VNO-NCW, wel ‘one of the boys’ zijn. “Het is een mannenwereld, dat klopt. Als je bij de bedrijven hebt gewekt waar ik heb gewerkt, dan ben je wel wat gewend.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Vergelijkbare artikelen