Angela de Jong keek de eerste aflevering van Veronica Inside: ‘De grootste hypocrieten zijn jullie’

De start van een nieuw seizoen Veronica Inside gaat nooit geruisloos voorbij, maar dit jaar spande de kroon. Voor de zomer kregen Johan Derksen en René van der Gijp het aan de stok met presentator Wilfred Genee. Na opmerkingen van Derksen over Akwasi –hij vroeg zich af of ie naar Zwarte Piet of naar Akwasi keek –wilde Genee een speciale racisme-uitzending. De opzet daarvan beviel Derksen en Van der Gijp niet. Ze voelden zich door Genee in de steek gelaten. Grote ruzie, de toekomst van het programma leek onzeker. Totdat John de Mol de heren tot kalmte maande en Veronica Inside –in dezelfde bezetting –vrijdagavond weer startte. De eerste recensie is bij Op1, met AD-columnist Angela de Jong.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Vergelijkbare artikelen