NU91-voorzitter Stella Salden en verpleegkundige Arjan van den Broek over agressieve bezoekers ziekenhuizen: ‘Afblijven van onze zorgprofessionals’

Een paar maanden geleden klapten we nog massaal in onze handen blauw voor het zorgpersoneel. Maar dinsdag blijkt uit onderzoek dat het ziekenhuispersoneel steeds meer te maken krijgt met agressieve bezoekers die zich niet meer aan de coronamaatregelen willen houden. Een kwart van het personeel heeft de afgelopen tijd zelfs te maken gehad met fysiek geweld. Aan tafel: Stella Salden (voorzitter NU’91) en verpleegkundige op de spoedeisende hulp, Arjan van den Broek.

Bekijk het gesprek met Stella Salden en Arjan van den Broek hier terug:

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Vergelijkbare artikelen