Auke-Florian Hiemstra over het Rotterdamse Wildlife Film Festival

Van sneeuwluipaarden tot koraalriffen en van neushoorns tot insecten. Het is vanaf vandaag allemaal te zien op het Rotterdamse Wildlife Film Festival, waar de mooiste en meest impactvolle natuurfilms van het jaar worden vertoond. Bioloog Auke-Florian Hiemstra kwam rechtstreeks van het festival en vertelt bij Op1 wat we niet mogen missen.

Beste films

Het is de hemel voor natuurliefhebbers: het Wildlife Film Festival in Rotterdam. Zes dagen lang worden de mooiste nieuwe natuurfilms getoond. Auke-Florian Hiemstra is jurylid bij het Festival en vertelt in de video hieronder over de beste films. 

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Auke-Florian Hiemstra terug.

Vergelijkbare artikelen