Bart Maat en Annemarie Litjens bespreken de politieke campagne

Den Haag staat vol in verkiezingsstand. Met de start van de Algemene Politieke Beschouwingen is de campagne nu écht van start. Wie is het best uit de startblokken geschoten en wat viel er allemaal op?  Politiek fotograaf Bart Maat kreeg opmerkelijke situaties voor zijn lens en schuift aan met campagnestrateeg Annemarie Litjens, die ziet dat partijen zich meer en meer online onderscheiden.

Fotograaf Bart Maat is speciaal voor ons weer Den Haag in getrokken om te laten zien wat anderen nog wel eens missen, zoals een foto van Rob Jetten. Campagnestrateeg Annemarie Litjens zag hoe Jetten een foto gebruikte om de campagne te starten.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Bart Maat en Annemarie Litjens bespreken de politieke campagne terug.

Vergelijkbare artikelen