Anniek Pheifer, Jeroen Spitzenberger en Diederik van Rooijen over de serie ‘Anoniem’

Terwijl de een jaagt op een drugsbaas, ontpopt de ander zich tot held wanneer hij besluit de lokale criminaliteit aan te pakken. De nieuwe misdaadserie ‘Anoniem’ volgt officier van justitie Sarah (Anniek Pheifer) en geschiedenisleraar Jurre (Jeroen Spitzenberger), die al jaren getrouwd zijn en zonder dat ze het van elkaar weten de misdaad bestrijden. In Op1 vertellen beide acteurs samen met regisseur Diederik van Rooijen hoe dit in zijn werk gaat.

Na het succes van De Stamhouder en Penoza is Diederik van Rooijen terug met een nieuwe misdaadserie Anoniem. In de hoofdrollen: Anniek Pheifer en Jeroen Spitzenberger. In de serie brengt een depressieve vader die tevens leraar is, een onverwachte wending aan zijn monotone leven. Hij transformeert in een ware held.

In de nieuwe dramaserie “Anoniem” van BNNVARA volgen we het verhaal van Jurre Jansen (gespeeld door Jeroen Spitzenberger), een ongelukkige echtgenoot. Jurre is een geschiedenisdocent van de oude garde, die nog steeds in pak rondloopt en met krijtjes op het bord schrijft. Wat maakt het spelen erin zo leuk? “Dingen die je in het dagelijks leven nooit tegen zou komen”, zegt Anniek, de in de rol van officier van justitie is gekropen.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug.

Vergelijkbare artikelen